Avlscenter Eskegaard A/S

DanBred avls & opformeringsbesætning

Kontaktoplysninger

Jørgen & Erik Schultz

21 26 34 16 - 21 48 35 58

Om Avlscenter Eskegaard A/S

Avlscenter Eskegaard er en topmoderne landbrugsvirksomhed. Vi er 15 mand ansat der dækker over markbrug, værksted, sohold, opdrætstald og kontor. Rettidighed, planlægning og orden er nøgleord i vores hverdag. Vi har helt klare visioner og strategi for at opnå vores mål, om at levere top DanBred genetik til danske svineproducenter.

Ledelse

Jørgen & Erik Schultz
Ejere
21 48 35 58 / 21 26 34 16

DanBred Landrace (LL)

Fra Eskegaard leverer vi Landrace polte til danske og tyske opformeringsbesætninger, samt besætninger med Kernestyring. Alle polte kommer gennem hjemmeafprøvning. Efter endt test og genomprøver, bliver poltene grundigt udvalgt til eget brug og salg. Havre indgår i alle vores polteblandinger, det sikrer at mavesundheden er helt i top, derudover laver vi årligt USK, så er der garanti for at vores polte får et langt og produktivt soliv

DanBred Hybrid (LY/YL)

Vores YL polte bliver opdrættet i vores Fratsstald på Kobbelskov. Vi kører dem selv fra Eskegaard i vores egen opvarmede SUS godkendte SPF vogn. Poltene sælges typisk i alderen 12 til 20 uger. Mange af vores kunder vælger at få leveret i 10 stk. grupper, så har poltene nemlig gået sammen siden fravænning, derved undgås slagsmål efter modtagelse hos kunden. Havre indgår i alle vores polteblandinger, det sikrer at mavesundheden er helt i top, derudover laver årligt USK, så er der garanti for at vores polte får et langt og produktivt soliv.

DanBred Duroc (DD)

Januar 2018 købte vi en kvote på 180 Duroc søer. Vi glæder os til at tage udfordringen op med en ny race. Vi forventer at have de første faringer ultimo 2018.

Your business. Our DNA.

Vores DNA er hele tiden under udvikling og fortsætter med fornyet styrke i det nye DanBred. Vores genetik forbedres konstant, takket være vores dygtige genetikere, og et stærkt samarbejde med vores lokale leverandører.

Men produktet gør det ikke alene. DanBred-grise kræver en særlig hånd og stor faglighed, og vores leverandører står gerne til rådighed med know-how og management-ekspertise.

Besøg danbred.com for mere information

Produktionsresultater

Avlscenter Eskegaard leverer avlsdyr af allerhøjeste kvalitet. Vores proces er gennemtænkt og kontrolleret i alle led, helt fra vores egen produktion af foder og indtil avlsdyret leveres til kunden. Vi udvikler løbende vores virksomhed, så vi kan matche de højeste standarter inden for sundhed og genetik. Vores kvalitet er din værdi.