Bjernegaard

DanBred opformeringsbesætning

Kontaktoplysninger

Om Bjernegaard

På Bjernegaard har vi specialiseret os i opformering. Vi råder over 500 Y-søer, der laver ca. 5.000 LY-polte årligt til salg gennem SPF. Det sker på et moderne anlæg med nye og effektive faciliteter. Vi sætter en ære i at levere rolige dyr, der er vandt til menneskelig kontakt. Og vi strækker os altid langt for at opfylde vores kunders ønsker.

Ledelse

Jens Briand Thomsen
Ejer
27134202

DanBred Hybrid (LY/YL)

Produktionssoen er en førstegangskrydsning (F1) mellem Landrace og Yorkshire. LY-søer har en høj frugtbarhed, et godt pattesæt, en god holdbarhed og er lette at arbejde med. Vi leverer sopolte fra 6 til 26 uger gamle.

Your business. Our DNA.

Vores DNA er hele tiden under udvikling og fortsætter med fornyet styrke i det nye DanBred. Vores genetik forbedres konstant, takket være vores dygtige genetikere, og et stærkt samarbejde med vores lokale leverandører.

Men produktet gør det ikke alene. DanBred-grise kræver en særlig hånd og stor faglighed, og vores leverandører står gerne til rådighed med know-how og management-ekspertise.

Besøg danbred.com for mere information

Produktionsresultater

Vores engagerede medarbejder arbejder målrettet for at give de små polte de bedste betingelser. Et gennemtænkt fodringsprogram og daglig trivsel har derfor højeste prioritet på Holegaard. Det giver polte af høj kvalitet og sikrer, at sundhedsniveauet er højt.