Bøgeholm

DanBred avls- og opformeringsbesætning

Om Bøgeholm

Bøgeholm er drevet af Johannes Rask. Hans baggrund for svineavl stammer helt tilbage fra hans farfars tid, senere kom hans far til. Det gjorde Johannes så interesseret i avlsarbejdet, at han købte Bøgeholm sammen med sin kone. I 1985 kom de første sopolte til Bøgeholm. I dag har Johannes og Anita to besætninger – Bøgeholm og Bredland med tilsammen 470 søer.

Ledelse

Johannes Rask
Ejer
23606141

DanBred Hybrid (LY/YL)

Produktionssoen er en førstegangskrydsning (F1) mellem Landrace og Yorkshire. LY-søer har en høj frugtbarhed, et godt pattesæt, en god holdbarhed og er lette at arbejde med. Vi leverer sopolte fra 6 til 26 uger gamle.

Your business. Our DNA.

Vores DNA er hele tiden under udvikling og fortsætter med fornyet styrke i det nye DanBred. Vores genetik forbedres konstant, takket være vores dygtige genetikere, og et stærkt samarbejde med vores lokale leverandører.

Men produktet gør det ikke alene. DanBred-grise kræver en særlig hånd og stor faglighed, og vores leverandører står gerne til rådighed med know-how og management-ekspertise.

Besøg danbred.com for mere information

Produktionsresultater

Bøgeholm er en avls- og opformeringsbesætning bestående af 220 søer med RØD MS-X sundhedsstatus i traditionelle stalde, samt 250 søer som løsgående i dybstrøelse med RØD SPF-X sundhedsstatus. I begge besætninger foretages hjemmeafprøvning. Familien Rask bruger kun de bedste gener. Alle moderdyr er af racen Yorkshire med lavt foderforbrug, gode styrkeegenskaber og effektive produktionsegenskaber. Bøgeholm kan levere Y-sopolte, LY-sopolte, DY-orner og Y-orner, som er den eneste hvide produktionsorne.