Bøgeholm

DanBred avls- og opformeringsbesætning

Kontaktoplysninger

Om Bøgeholm

Bøgeholm er drevet af Johannes Rask. Hans baggrund for svineavl stammer helt tilbage fra hans farfars tid, senere kom hans far til. Det gjorde Johannes så interesseret i avlsarbejdet, at han købte Bøgeholm sammen med sin kone. I 1985 kom de første sopolte til Bøgeholm. I dag har Johannes og Anita to besætninger – Bøgeholm og Bredland med tilsammen 470 søer.

Ledelse

Johannes Rask
Ejer
23606141

DanBred Hybrid (LY/YL)

Produktionssoen er en førstegangskrydsning (F1) mellem Landrace og Yorkshire. LY-søer har en høj frugtbarhed, et godt pattesæt, en god holdbarhed og er lette at arbejde med. Vi leverer sopolte fra 6 til 26 uger gamle.

Your business. Our DNA.

Vores DNA er hele tiden under udvikling og fortsætter med fornyet styrke i det nye DanBred. Vores genetik forbedres konstant, takket være vores dygtige genetikere, og et stærkt samarbejde med vores lokale leverandører.

Men produktet gør det ikke alene. DanBred-grise kræver en særlig hånd og stor faglighed, og vores leverandører står gerne til rådighed med know-how og management-ekspertise.

Besøg danbred.com for mere information

Produktionsresultater

Bøgeholm er en avls- og opformeringsbesætning bestående af 220 søer med RØD MS-X sundhedsstatus i traditionelle stalde, samt 250 søer som løsgående i dybstrøelse med RØD SPF-X sundhedsstatus. I begge besætninger foretages hjemmeafprøvning. Familien Rask bruger kun de bedste gener. Alle moderdyr er af racen Yorkshire med lavt foderforbrug, gode styrkeegenskaber og effektive produktionsegenskaber. Bøgeholm kan levere Y-sopolte, LY-sopolte, DY-orner og Y-orner, som er den eneste hvide produktionsorne.