Brandmosegård

DanBred avls- og opformeringsbesætning

Kontaktoplysninger

Om Brandmosegård

Brandmosegård har siden 1998 været drevet som avlsbesætning tilknyttet DanBred. Og på Brandmosegård har bytteforholdet mellem udsætterso og ny sopolt aldrig været bedre! Hos os får du alle fordelene ved at investere i nye sopolte – hos os får du glade grise!

Ledelse

Poul Erik Jeppesen
Ejer
40364731

DanBred Yorkshire (YY)

Hos os bruger vi dansk Yorkshire som hun- og handyrrace. Racen er kendetegnet ved god tilvækst, lavt foderforbrug, høj kødprocent og kødkvalitet. Yorkshire har god frugtbarhed og gode moderegenskaber.

DanBred Hybrid (LY/YL)

Produktionssoen er en førstegangskrydsning (F1) mellem Landrace og Yorkshire. LY-søer har en høj frugtbarhed, et godt pattesæt, en god holdbarhed og er lette at arbejde med. Vi leverer sopolte fra 6 til 26 uger gamle.

Your business. Our DNA.

Vores DNA er hele tiden under udvikling og fortsætter med fornyet styrke i det nye DanBred. Vores genetik forbedres konstant, takket være vores dygtige genetikere, og et stærkt samarbejde med vores lokale leverandører.

Men produktet gør det ikke alene. DanBred-grise kræver en særlig hånd og stor faglighed, og vores leverandører står gerne til rådighed med know-how og management-ekspertise.

Besøg danbred.com for mere information

Produktionsresultater

Brandmosegårds beliggenhed er med til at gøre smittebeskyttelsen helt i top, hvorfor det betragtes som nærmest usandsynligt, at der skulle komme en luftbåren reinfektion i besætningen. På Brandmosegård har vi ca. 700 søer og vi driver avl med Yorkshire. Foruden avlsbesætningen har Brandmosegård også en af landets højeste rangerede opformeringsbesætninger med salg af  LY sopolte, til både ind- og udland.