Breinholt

DanBred opformeringsbesætning

Kontaktoplysninger

Om Breinholt

På Breinholt opformering har vi specialiseret os i opformering. Det sker på et moderne anlæg med nye og effektive faciliteter. Vi sætter en ære i at levere rolige dyr, der er vandt til menneskelig kontakt. Og vi strækker os altid langt for at opfylde vores kunders ønsker.

Simon står for produktionen og pasning af dyrene og Jørgen står for salget af sopolte og pasning af marken.
Derudover er der 1 ansat.
Vi har haft uændret status siden 1996 hvor vi startede med opformering.
Vi vil meget gerne levere unge dyr og vi er altid parat til en grisesnak.

Ledelse

Jørgen Breinholt
Ejer
20136769

Simon Gramstrup Breinholt
Ejer
29828773

DanBred Hybrid (LY/YL)

Produktionssoen er en førstegangskrydsning (F1) mellem Landrace og Yorkshire. LY-søer har en høj frugtbarhed, et godt pattesæt, en god holdbarhed og er lette at arbejde med. Vi leverer sopolte fra 6 til 26 uger gamle.

Your business. Our DNA.

Vores DNA er hele tiden under udvikling og fortsætter med fornyet styrke i det nye DanBred. Vores genetik forbedres konstant, takket være vores dygtige genetikere, og et stærkt samarbejde med vores lokale leverandører.

Men produktet gør det ikke alene. DanBred-grise kræver en særlig hånd og stor faglighed, og vores leverandører står gerne til rådighed med know-how og management-ekspertise.

Besøg danbred.com for mere information

Produktionsresultater

Vores engagerede medarbejder arbejder målrettet for at give de små polte de bedste betingelser. Et gennemtænkt fodringsprogram og daglig trivsel har højeste prioritet på Breinholt. Det giver polte af høj kvalitet. Og sikrer, at sundhedsniveauet er højt.