Grubegård

DanBred avls- og opformeringsbesætning

Kontaktoplysninger

Om Grubegård

På Grubegård går en af medarbejderne en runde i poltestierne hver eneste dag. Det er ikke kun for at holde opsyn, men i lige så høj grad for at vænne dyrene til, at mennesker er tæt på. Avlsindeks er nemlig ikke det eneste vores kunder lægger vægt på. Vi oplever også, at egenskaber som gode, stærke ben og et roligt temperament er højt værdsat hos kunderne. Den slags grise kan du få på Grubegård.

Ledelse

Hans Erik & Jakob Smidt
Ejer
20132596

DanBred Yorkshire (YY)

Hos os bruger vi dansk Yorkshire som hun- og handyrrace. Racen er kendetegnet ved god tilvækst, lavt foderforbrug, høj kødprocent og kødkvalitet. Yorkshire har god frugtbarhed og gode moderegenskaber.

DanBred Hybrid (LY/YL)

Produktionssoen er en førstegangskrydsning (F1) mellem Landrace og Yorkshire. LY-søer har en høj frugtbarhed, et godt pattesæt, en god holdbarhed og er lette at arbejde med. Vi leverer sopolte fra 6 til 26 uger gamle.

Your business. Our DNA.

Vores DNA er hele tiden under udvikling og fortsætter med fornyet styrke i det nye DanBred. Vores genetik forbedres konstant, takket være vores dygtige genetikere, og et stærkt samarbejde med vores lokale leverandører.

Men produktet gør det ikke alene. DanBred-grise kræver en særlig hånd og stor faglighed, og vores leverandører står gerne til rådighed med know-how og management-ekspertise.

Besøg danbred.com for mere information

Produktionsresultater

Grubegård har oplevet en fremgang i grise pr. årsso på to-tre stk. det sidste år til halvandet. Aktuelt ligger effektiviteten mellem 33 og 34 grise pr. årsso. Samtidig er der øget fokus på mavesundhed. Derfor skiftede Grubegård og deres 550 yorkshiresøer for nogle år siden til expandatfoder.