Håstrupgård ApS

DanBred avls- og opformeringsbesætning

Kontaktoplysninger

Om Håstrupgård ApS

På Håstrupgård er der 1.200 årssøer med 1.000 Yorkshire søer i opformering til produktion af LY grise og 200 Yorkshire søer i avl til produktion af egen YY-kerne, samt videresalg af både polte og orner på produktionsenheden. Vi har topkvalitets LY-sopolte klar til dig. Vi kan både levere LY-krydsningsdyr og renracede Yorkshire-orner og sopolte i alderen fra 6 til 26 uger gamle.

 

Ledelse

Esben Graff Jensen
Direktør og medejer
20783591

DanBred Landrace (LL)

DanBred Landrace er en af hundyrracerne i det danske krydsningsprogram til produktion af YL-sopolte. Landracen har en god slagtekvalitet og er kendt for sin gode kødkvalitet. På grund af Landracens høje frugtbarhed bruges søer af denne race ofte som moderdyr til YL-søer, der er de bedste krydsningssøer til produktion af slagtesvin. DanBred Landrace er en stærk gris med gode ben.

DanBred Yorkshire (YY)

Dansk Yorkshire bruges som hun- og handyrrace. Racen er kendetegnet ved god tilvækst, lavt foderforbrug, høj kødprocent og kødkvalitet. Yorkshire har god frugtbarhed og gode moderegenskaber.

DanBred Hybrid (LY/YL)

Produktionssoen er en førstegangskrydsning (F1) mellem Landrace og Yorkshire. LY-søer har en høj frugtbarhed, et godt pattesæt, en god holdbarhed og er lette at arbejde med.

DanBred Duroc (DD)

DanBred Duroc klarer sig godt som faderrace i kombination med LY/YL-søer. Ved denne treracekrydsning får svineproducenterne fuld udnyttelse af krydsningsfrodigheden og optimale produktionsresultater, høj kødprocent og god kødkvalitet. Slagtesvin efter DanBred Duroc har en daglig tilvækst, som er omkring 100 gram højere end slagtesvin efter Pietrain-orner.

Your business. Our DNA.

Vores DNA er hele tiden under udvikling og fortsætter med fornyet styrke i det nye DanBred. Vores genetik forbedres konstant, takket være vores dygtige genetikere, og et stærkt samarbejde med vores lokale leverandører.

Men produktet gør det ikke alene. DanBred-grise kræver en særlig hånd og stor faglighed, og vores leverandører står gerne til rådighed med know-how og management-ekspertise.

Besøg danbred.com for mere information

Produktionsresultater

Håstrupgård har 18 ansatte, som alle spiller en vigtig rolle for vores gode produktionsresultater.

Vi har siden 2001 kunnet levere dyr med højeste sundhedsstatus.

På Håstrupgård har vi sat os som mål at producere verdens bedste avlsdyr og samtidig være kendt for trivsel hos både mennesker og dyr. Derfor foretager vi scanning og kontrol af vores dyr hver 14. dag. Når den største gris på et hold vejer 92 kg, bliver kødprocent, daglig tilvækst, dyrets styrke og LG5 vurderet af DanBred. På den måde kan du være sikker på at få den bedste kvalitet.