Højbogård

DanBred opformeringsbesætning

Kontaktoplysninger

Om Højbogård

Højbogård, tæt på Haderslev, har leveret opformeringsdyr siden 1993. Engagerede medarbejdere og mange års erfaring sikrer en høj kvalitet. Som kunde kan du være sikker på en præcis og effektiv levering af sunde og rolige dyr.

Ledelse

Niels Agerbo Hansen
Ejer
40756699

DanBred Hybrid (LY/YL)

Produktionssoen er en førstegangskrydsning (F1) mellem Landrace og Yorkshire. LY-søer har en høj frugtbarhed, et godt pattesæt, en god holdbarhed og er lette at arbejde med. Vi leverer sopolte fra 6 til 26 uger gamle.

Your business. Our DNA.

Vores DNA er hele tiden under udvikling og fortsætter med fornyet styrke i det nye DanBred. Vores genetik forbedres konstant, takket være vores dygtige genetikere, og et stærkt samarbejde med vores lokale leverandører.

Men produktet gør det ikke alene. DanBred-grise kræver en særlig hånd og stor faglighed, og vores leverandører står gerne til rådighed med know-how og management-ekspertise.

Besøg danbred.com for mere information

Produktionsresultater

På Højbogård ved vi, hvad der skal til at gøre de bedste gener til effektive opformeringsgrise. Derfor bruger vi ekstra energi på bl.a. sammensætning af foder, staldindretning og trivsel.

Du kan regne med fokus på optimal sundhedstilstand og løbende kontrol for sygdomme.