Hvinderupløkke Svineavlcenter

DanBred avlsbesætning

Kontaktoplysninger

Om Hvinderupløkke Svineavlcenter

Hvinderupløkke Svineavlscenter has over the last 20 years been specialized in producing Danbred Yourkshire topgenes. We deliver high value quality boars and gilts ,service and knowhow about our pigs, that has given us satisfied costumers worldwide.

Ledelse

Holger Callø
Owner
0045 20 40 88 77

DanBred Yorkshire (YY)

Hos os bruger vi dansk Yorkshire som hun- og handyrrace. Racen er kendetegnet ved god tilvækst, lavt foderforbrug, høj kødprocent og kødkvalitet. Yorkshire har god frugtbarhed og gode moderegenskaber.

Your business. Our DNA.

Vores DNA er hele tiden under udvikling og fortsætter med fornyet styrke i det nye DanBred. Vores genetik forbedres konstant, takket være vores dygtige genetikere, og et stærkt samarbejde med vores lokale leverandører.

Men produktet gør det ikke alene. DanBred-grise kræver en særlig hånd og stor faglighed, og vores leverandører står gerne til rådighed med know-how og management-ekspertise.

Besøg danbred.com for mere information

Produktionsresultater

Vores avlsdyr er kendetegnet ved høj fertilitet, store robuste kuld, fremragende foderudnyttelse, lavt slagtetab og høj kødprocent. Og så er vores kuldindex blandt de højeste. Vi har tilknyttet dygtige medarbejdere, der er dedikeret til arbejde med til stadighed at øge fremgangen i avlsarbejdet . Vores sundhedstilstand er høj og kontrolleres løbende med dyrlægebesøg og test.