Krogsgaard Opformering

DanBred opformeringsbesætning

Kontaktoplysninger

Om Krogsgaard Opformering

Krogsgaard er en harmonisk bedrift med planteavl, 160 Landrace søer med produktion af YL sopolte og galtgrise opdræt til slagtning. Salgspoltene bliver fodret med restriktiv vådfoder i ny poltestald taget i brug 2018 (se billedet i toppen).

 

 

Ledelse

Arne Højgaard
Ejer
21824421

DanBred Hybrid (LY/YL)

Produktionssoen er en førstegangskrydsning (F1) mellem Landrace og Yorkshire. LY-søer har en høj frugtbarhed, et godt pattesæt, en god holdbarhed og er lette at arbejde med. Vi leverer sopolte fra 6 til 26 uger gamle.

Your business. Our DNA.

Vores DNA er hele tiden under udvikling og fortsætter med fornyet styrke i det nye DanBred. Vores genetik forbedres konstant, takket være vores dygtige genetikere, og et stærkt samarbejde med vores lokale leverandører.

Men produktet gør det ikke alene. DanBred-grise kræver en særlig hånd og stor faglighed, og vores leverandører står gerne til rådighed med know-how og management-ekspertise.

Besøg danbred.com for mere information

Produktionsresultater

Vores kunder har fokus på effektiv produktion og vi sørger altid for, at levere de bedste dyr med gode stærke ben og et stabilt helbred. Vores dedikerede medarbejdere lægger bl.a. meget vægt på at sikre den helt rigtige fodersammensætning. Ligesom besætningens sundhedstilstand altid er i fokus. Vi tilbyder desuden at vaccinere poltene i god tid inden du modtager dem, med hvad du kunne ønske.