Lundegård

DanBred avls- og opformeringsbesætning

Kontaktoplysninger

Om Lundegård

Lundegård ligger syd for Sæby. Der er 630 søer i avl og opformering og der produceres årligt 8.000 sopolte og 10.000 slagtesvin. Samtidig dyrkes 700 hektar med korn, raps og kartofler. Som kunde vil du møde medarbejdere, der forstår alle aspekter af stordrift og dine behov for effektiv levering.

Ledelse

Søren Østergaard
Ejer
22307707

DanBred Yorkshire (YY)

Hos os bruger vi dansk Yorkshire som hun- og handyrrace. Racen er kendetegnet ved god tilvækst, lavt foderforbrug, høj kødprocent og kødkvalitet. Yorkshire har god frugtbarhed og gode moderegenskaber.

DanBred Hybrid (LY/YL)

Produktionssoen er en førstegangskrydsning (F1) mellem Landrace og Yorkshire. LY-søer har en høj frugtbarhed, et godt pattesæt, en god holdbarhed og er lette at arbejde med. Vi leverer sopolte fra 6 til 26 uger gamle.

Your business. Our DNA.

Vores DNA er hele tiden under udvikling og fortsætter med fornyet styrke i det nye DanBred. Vores genetik forbedres konstant, takket være vores dygtige genetikere, og et stærkt samarbejde med vores lokale leverandører.

Men produktet gør det ikke alene. DanBred-grise kræver en særlig hånd og stor faglighed, og vores leverandører står gerne til rådighed med know-how og management-ekspertise.

Besøg danbred.com for mere information

Produktionsresultater

Vores avlsdyr er kendetegnet ved høj fertilitet, store robuste kuld, fremragende foderudnyttelse, lavt slagtetab og høj kødprocent. Besætningens stabile sundhedsstatus kontrolleres løbende med dyrlægebesøg og test.