Skovhave Opformering

DanBred opformeringsbesætning

Kontaktoplysninger

Om Skovhave Opformering

Skovhave Opformering har i dag 640 Yorkshire søer i opformering til produktion af LY polte, og er en moderne virksomhed med at stærkt team af dygtige medarbejdere – alle erfarne og veluddannede mennesker, der evner at arbejde systematisk og selvstændigt i staldene. Vi vægter dyrevelfærd højt, har store ambitioner og gør alt, hvad vi kan for at levere polte, der lever op til de krav, der stilles i en moderne svineproduktion.

Respekt for dyrene og et solidt fagligt grundlag er kerneværdier, som vi lever ud i vores daglige arbejde med dyrene. Vi sikrer sundheden gennem løbende kontroller, og alle processer er i staldene gennemtænkt i alle led.

Vore kunder er producenter i ind- og udland med fokus på god genetik.

Du kan læse mere om hele virksomheden på vores hjemmeside www.skovhave-is.dk

Ledelse

Peter Walz Jørgensen
Ejer
20291360

Ansatte

Maja Jacobsen
Kundekontakt Sohold
22878965

Jan Bohn
Driftleder Opdræt
50167272

DanBred Yorkshire (YY)

Hos os bruger vi dansk Yorkshire som hun- og handyrrace. Racen er kendetegnet ved god tilvækst, lavt foderforbrug, høj kødprocent og kødkvalitet. Yorkshire har god frugtbarhed og gode moderegenskaber.

DanBred Hybrid (LY/YL)

Produktionssoen er en førstegangskrydsning (F1) mellem Danbred Landrace og Danbred Yorkshire. LY-søer har en høj frugtbarhed, et godt pattesæt, en god holdbarhed og er lette at arbejde med. Vi leverer sopolte fra 6 til 28 uger gamle

Your business. Our DNA.

Vores DNA er hele tiden under udvikling og fortsætter med fornyet styrke i det nye DanBred. Vores genetik forbedres konstant, takket være vores dygtige genetikere, og et stærkt samarbejde med vores lokale leverandører.

Men produktet gør det ikke alene. DanBred-grise kræver en særlig hånd og stor faglighed, og vores leverandører står gerne til rådighed med know-how og management-ekspertise.

Besøg danbred.com for mere information

Produktionsresultater

Hos Skovhave Opformering køber du unikke, rolige polte med stærke ben, sunde maver, godt index og højeste sundhedsstatus.

Stærke ben og sunde maver

God plads og ny stibund i staldene er med til at give sunde, stærke dyr med gode ben, samt dyr med et roligt temperament og lang holdbarhed. Ud over god plads til vore LY-salgspolte, så går vores Yorkshire søer frit rundt i et transpondersystem, hvilket gør at vi også avler efter LY-polte med genetik for stærke ben.

Alle vore salgsdyr går på hjemmeblandet foder, et groft og strukturrigt foder, som sikrer en god opvækst og er den bedste forsikring for god mavesundhed og dermed ingen mave- eller tarmproblemer. Men også soholdet går på groft og strukturrigt foder.

Høj smittebeskyttelse

Vi har højeste sundhedsstatus, RØD SPF, som vi værner om med strenge besøgsregler, strenge karantæneregler, optimale udleveringsforhold og en lang række andre sikkerhedsforanstaltninger. Blandt andet foregår alt intern transport med vores egen SPF godkendte citytrailer med kulfilter. Alle produktionssteder og citytrailer bliver løbende kontrolleret af SUS.