Søndervang

DanBred opformeringsbesætning

Kontaktoplysninger

Om Søndervang

Søndervang er en opformeringsbesætning, der ligger i omegnen af Vojens. Vi har fokus på sopolte i hybrid-racen. Medarbejderteamet på Søndervang er dedikeret til arbejdet i stalden. De følger grisene nøje fra farestald til transport, hvilket sikrer høj kvalitet. Som kunder kan du desuden regne med tæt og løbende kontakt og rådgivning, når du handler med os.

Ledelse

Jens Jørgen Kjeldsen
Ejer
22562819

DanBred Hybrid (LY/YL)

Produktionssoen er en førstegangskrydsning (F1) mellem Landrace og Yorkshire. LY-søer har en høj frugtbarhed, et godt pattesæt, en god holdbarhed og er lette at arbejde med. Vi leverer sopolte fra 6 til 26 uger gamle.

Your business. Our DNA.

Vores DNA er hele tiden under udvikling og fortsætter med fornyet styrke i det nye DanBred. Vores genetik forbedres konstant, takket være vores dygtige genetikere, og et stærkt samarbejde med vores lokale leverandører.

Men produktet gør det ikke alene. DanBred-grise kræver en særlig hånd og stor faglighed, og vores leverandører står gerne til rådighed med know-how og management-ekspertise.

Besøg danbred.com for mere information

Produktionsresultater

Vores kunder har fokus på effektiv produktion, og vi sørger altid for at levere de bedste dyr med gode stærke ben og et stabilt helbred. Vores dedikerede medarbejdere lægger bl.a. meget vægt på at sikre den helt rigtige fodersammensætning. Ligesom besætningens sundhedstilstand altid er i fokus.