Thorsviggaard

DanBred opformeringsbesætning

Kontaktoplysninger

Om Thorsviggaard

Thorsviggaard har 560 Landrace-søer i Opformering og leverer dyr af høj kvalitet. Driften er fordelt på 4 sites med so besætning og smågrise på Møn og polte på Lolland. Som kunde kan du altid være sikker på en præcis og effektiv levering af sunde og rolige dyr.

Ledelse

Peter Nøhr Andersen
Ejer
20330199

DanBred Hybrid (LY/YL)

Produktionssoen er en førstegangskrydsning (F1) mellem Landrace og Yorkshire. LY-søer har en høj frugtbarhed, et godt pattesæt, en god holdbarhed og er lette at arbejde med. Vi leverer sopolte fra 6 til 26 uger gamle.

Your business. Our DNA.

Vores DNA er hele tiden under udvikling og fortsætter med fornyet styrke i det nye DanBred. Vores genetik forbedres konstant, takket være vores dygtige genetikere, og et stærkt samarbejde med vores lokale leverandører.

Men produktet gør det ikke alene. DanBred-grise kræver en særlig hånd og stor faglighed, og vores leverandører står gerne til rådighed med know-how og management-ekspertise.

Besøg danbred.com for mere information

Produktionsresultater

På Thorsviggaard ved vi, hvad der skal til for at gøre de bedste gener til effektive opformeringsgrise. Derfor bruger vi ekstra energi på bl.a. sammensætning af foder, staldindretning og trivsel. Du kan også regne med fokus på optimal sundhedstilstand og løbende kontrol for sygdomme.