Trøllundgaard 1998 ApS

DanBred Avl og Opformeringsbesætning

Kontaktoplysninger

Om Trøllundgaard 1998 ApS

Trøllundgaard består af to separate produktionsenheder. Soholdet er på Gilbjerggaard og ungdyrene på Trøllundgaard. Vi har 650 YY søer og er godkendt til opformering og avl. Vore kunder er danske og europæiske bedrifter, der ønsker højtydende dyr i produktionen.

Vi sætter en ære i at producere sopolte af høj kvalitet tilpasset til den enkelte kundes behov. For os er troværdighed og gennemsigtighed i, hvad vi gør, afgørende for at kunne levere de bedste avlsdyr til vore kunder.

Ledelse

René Hansen
Medejer
20611157

DanBred Yorkshire (YY)

Hos os bruger vi dansk Yorkshire som hun- og handyrrace. Racen er kendetegnet ved god tilvækst, lavt foderforbrug, høj kødprocent og kødkvalitet. Yorkshire har god frugtbarhed og gode moderegenskaber.

DanBred Hybrid (LY/YL)

Produktionssoen er en førstegangskrydsning (F1) mellem Landrace og Yorkshire. LY-søer har en høj frugtbarhed, et godt pattesæt, en god holdbarhed og er lette at arbejde med. Vi leverer sopolte fra 6 til 28 uger gamle.

Your business. Our DNA.

Vores DNA er hele tiden under udvikling og fortsætter med fornyet styrke i det nye DanBred. Vores genetik forbedres konstant, takket være vores dygtige genetikere, og et stærkt samarbejde med vores lokale leverandører.

Men produktet gør det ikke alene. DanBred-grise kræver en særlig hånd og stor faglighed, og vores leverandører står gerne til rådighed med know-how og management-ekspertise.

Besøg danbred.com for mere information

Produktionsresultater